Teeel: Amulet (2011)

2011.03.07. 10:58

 A Teeel-ről a legtöbbet maga a 'projektgazda' (született Jim Smith, Trenton, USA) mondja el saját weboldalán: "Inspirációimat az Italo (diszkó) és a '80-as évek new wave/elektro mozgalmaiból merítem. A zenémre hatással van még a maratoni hosszúságú filmnézés és az a tény is, hogy számítógép-őrült vagyok. Bezsúfolódok egy aprócska, kékes-zöld (angolul: teal, vö: teeel..) színű szobába, melyet faltól-falig vintage Moog plakátok borítanak és  e körülmények között hipnotikus, vokális szintipopot készítek. " (sic!)

Hozzátehetnék még akármit, de felesleges lenne, mert az Amulet tényleg ilyen, nekem legalábbis nem jut róla ettől több eszembe. Korrekt kis elektropopos album ez, de olyasmit nem követ el vele / rajta Jimmy fiú, ami miatt túl gyakran akarnám újra és újra meghallgatni. 6 / 10

Íme Jimmy: 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenekahetesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr262717795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása